Sponsor worden

Wil je Ride4Kids sponsoren? Misschien zelfs een specifieke renner of team?
Dit kan op de volgende manieren:

Bankoverschrijving: Schrijf het bedrag van de donatie over op NL56RABO0105449202 t.n.v. Stichting Ride4Kids. Wil je het bedrag ten goede laten komen aan een specifieke deelnemer/ team, vermeld dan de naam van de deelnemer/het team dat je wilt sponsoren.

IDEAL: zoek de deelnemer/de vrijwilliger/het team en kies de button ‘steun mij’ of bij teams de button ‘Steun ons’. Vul het sponsorbedrag en het e-mailadres in en kies ‘doneren’, je wordt dan automatisch doorgelinkt naar iDEAL. De deelnemer en de donateur (indien je je emailadres invult) ontvangen automatisch een bevestiging van de donatie per e-mail.

Wil je een factuur ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@ride4kids.nl

Sponsorpakketten
Wil je een groter bedrag sponsoren en je bedrijf zichtbaar maken tijdens en/ of voorafgaande aan de Pyreneeën Challenge dan zijn er verschillende sponsorpakketten mogelijk.
Al het geld komt, conform het antistrijkstokbeleid, ten goede aan onderzoeksprojecten naar Metaboleziekten.
Sponsorpakketten zijn geldig van 1 oktober 2021 t/m 1 oktober 2022.

De sponsorpakketten variëren van € 150,- voor een lunch-sponsor tot € 5.000,- voor de hoofdsponsor. Kies je voor één van de pakketten waarbij je bedrijfslogo op de de Pyreneeën Challenge gedrukt staat, dan is het belangrijk dat je je voor 1 april 2022 aanmeldt, om dit te kunnen realiseren.

In het sponsorformulier zijn de diverse sponsorpakketten opgenomen.
Heb je vragen over de sponsorpakketten neem dan gerust contact op per e-mail: info@ride4kids.nl .

Sponsorformulier