Ride4Kids Pyreneeën challenge dag 3

Mooier dan dit kan het niet worden!

Vandaag staat de koninginnenrit op het programma. Een bergreus van wereldformaat, onze berg! De col de Tourmalet. 19 kilometer afzien met het venijn in de staart. Percentages van 10%, je krijgt het niet zo maar cadeau!

Onderweg probeer je te genieten maar pijn in de benen en zweet voor de ogen maken dat soms onmogelijk. Koeien en schapen op de weg. De schaduw van zwevende gier. Als je er bijna doorheen zit, hoor je in de verte getoeter. Vrijwilligers moedigen je aan. Je zet door! De laatste bocht, nee, dit kan echt niet! Een muur! Je verzamelt je laatste krachten… de finale is in zicht! Uitgeput ontvang je je medaille!

Onze deelnemers en vrijwilligers, het zijn allemaal helden! Vandaag was er één grote kleine held die zelf besloot voor zijn zieke broertje te fietsen!! Wat een topper! Met een glimlach van oor tot oor kwam hij de meet over!

Stil wordt het als alle deelnemers boven zijn. In een kring worden twee ballonnen de lucht in gelaten. Één ter nagedachtenis aan de kinderen die er niet meer zijn en één om alle zieke kinderen kracht en energie te geven. Tranen in de ogen en een brok in de keel.

Nog een steentje leggen bij het monument. Wat ziet het er prachtig uit! Daar word je stil van!

Stil is het ‘s avonds in het Ride4Kids house zeker niet! Daar wordt het eindbedrag bekend gemaakt.

€333.760,95!!!

We heffen het glas en wagen ons met pijnlijke spieren op de dansvloer! Dit moet gevierd worden!