NozemRideFest 2022

Zondag 3 juli 2022.

De T-Shirts zijn besteld daarom hebben wij de aanmelding stop gezet. Mocht alsnog willen rijden stuur dan een email naar info@ride4kids.nl

 

Rijd je mee? Dan graag even aanmelden middels het inschrijfformulier. Het inschrijfgeld voor de toertocht bedraagt 35 euro per deelnemer. De betaling via de ideal module op deze website geregeld zodra alle gegevens zijn ingevuld.

Wat kun je van deze dag verwachten?
We ontvangen je deze dag graag rond 9.30 uur met een kop koffie of thee. Na een welkomstwoordje zullen wij rond 10.00 uur vertrekken. Tegen 14.00 uur verwachten we je terug bij Nozem Barbers & Tattoo’s aan de Weerdingestraat en sluiten we gezellig af met live muziek van “Vintage Rebel” een BBQ en een drankje bij Rue de la Gare.

Voorrijders beschikbaar
De tocht verreden in groepsverband, voor elke groep is een voorrijder aanwezig. Zorg er dan wel voor dat je rond 09:00 uur bij ons binnen bent, zodat we voldoende tijd hebben om groepjes samen te stellen.

Wat kun je van deze dag verwachten?

  • Een prachtige, route (90 km) door het Drentse landschap
  • Koffiestop onderweg
  • Gezelligheid met andere motorliefhebbers
  • Een NozemRideFest T-shirt
  • Een smakelijke BBQ inclusief 2 drankjes
  • Live music by: Vintage Rebel

Goede Doel
De NozemRideFest is een partner van Stichting Ride4Kids. Stichting Ride4Kids zet zich in om middels het organiseren van evenementen en donaties geld in te zamelen voor onderzoek naar Metabole ziekten.

 

Met dank aan onze sponsoren:

Nozem Barbers & Tattoo
Rue de la Gare
Flair Fashion
Vintage Rebel
Bakkie Koffie
LM Creations