Bart Verhoeven

Totaal ingezameld:
€1.845,00

Steun mij!

Wie ben ik

Hallo, ik ben Bart Verhoeven en heb mijn goede voornemen voor 2019 al vast staan. Ik ga weer mee doen aan de Pyreneeën Challenge van Ride4Kids. Het is niet de eerste keer, want ook in 2017 was het team van BLAF-Ricops vertegenwoordigd. Fietsen is gegroeid van noodgedwongen woon-werk verkeer naar een passie. Samen met Arjan fietste ik al eens van Venetië naar Valkenswaard en de afgelopen jaren reed ik met de BLAF van Valkenswaard naar Diekirch en weer terug. In 2019 gaan we weer naar de Pyreneeën, dus. Natuurlijk omdat het een mooie sportieve uitdaging is om in drie dagen op de fiets de strijd aan te gaan met de beroemde Colls, maar vooral om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Ride4Kids. De BLAF is een fietsclub die niet bestaat, maar wel elk jaar deel neemt aan een sportieve uitdaging. Het staat voor Belachelijk Lange Afstand Fietsers, ooit zo genoemd en de naam is blijven hangen. We zijn collegiale vrienden met de fiets als verbinding.

Motivatie

Als waterpolotrainer merk ik elke week dat de sporters veel energie in hun sport en training stoppen. Dat kunnen ze ook, want hoe moe ze ook zijn, ze herstellen weer en worden fitter. Dat lijkt zo logisch. Maar kinderen met een energiestofwisselingsziekte kunnen dit niet. Hun batterij laadt niet meer op. Van deze kinderen sterft 50% voor de leeftijd van 10 jaar, 75% wordt nooit volwassen. Een behandeling bestaat niet. Dit is onacceptabel! Collega Ricardo Scheerder vertelde ons zijn aangrijpende verhaal, waarin hij sprak over zijn zoontjes Dinesz en Timo, die hij aan deze vreselijke ziekte verloor. En hij vertelde over Ride4Kids, die geld inzamelt voor de strijd tegen deze ziekte. Daarna konden we maar één ding besluiten: Ja, we gaan er weer voor! En daar hebben we ook deze keer jullie hulp bij nodig.

Sponsoren

Ik wil jullie vragen om mij of mijn team te sponsoren. Alle kleine beetjes helpen maar een beetje meer mag natuurlijk ook!!! Na het succes in 2017 maak ik ook dit jaar voor iedereen die een sponsorbedrag van €50,- of meer doneert, een heerlijke zelfgemaakte ijstaart! Het geld komt geheel ten goede aan stichting Ride4Kids die enkel en alleen draait op vrijwilligers. Jullie geld wordt dus besteed aan datgene waar het voor bedoelt is. Een medicijn ontwikkelen om kinderen met een stofwisselingsziekte te behandelen en uiteindelijk te genezen. Ik wil jullie alvast danken voor je bijdrage!