Info voor vrijwilligers

Voel jij je verbonden met ons doel en wil jij deel uitmaken van een geweldige enthousiaste club?
Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken tijdens een bijzonder evenement in een prachtige omgeving? Dan hebben wij jou nodig!
Zonder vrijwilligers geen challenge! Het doen van vrijwilligerswerk is niet alleen nuttig, maar ook ontzettend leuk!

Taken van een vrijwilliger
Er zijn veel verschillende werkzaamheden die door vrijwilligers gedaan worden. Zij bemannen de lunch- en verfrissingsposten, verzorgen dagelijks de registratie van de deelnemers, rjjden de bezemwagen(s) en zorgen voor aanmoediging en support tijdens de challenge. De ervaring leert dat de vrijwilligers zeer gewaardeerd worden door de fietsers en lopers. Een aanmoediging op een moeilijk moment maakt het trappen of lopen net even wat lichter. Meer informatie hier.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers. Net als de fietsers en lopers ontvangen zij nieuwsbrieven en kunnen zij een eigen profielpagina aanmaken op de website. Heb je zin om een sponsoractie op touw te zetten dan kan dit, maar het hoeft niet. Vrijwilligers hebben niet de verplichting een sponsorbedrag te behalen.
Tijdens de challenge maken zij (kosteloos) gebruik van de lunch en verfrissing.
Vrijwilligers krijgen een Pyreneeën Challenge polo, waarmee zij goed te herkennen zijn voor de deelnemers. Deze mogen zij na de challenge houden,

Verblijf
Vrijwilligers maken gebruik van dezelfde overnachting en diner mogelijkheden als de fietsers en hardlopers.
Meer info over de overnachtingen vind je hier>>>

Mocht je verder vragen hebben met betrekking tot de vrijwilligers, dan mag je je vraag mailen naar: info@ride4kids.nl.

Totaal ingezameld €12,127.60