Clinics

In aanloop naar de challenge zullen een aantal clinics georganiseerd worden. Tijdens deze clinics kun je op een sportieve manier kennismaken met andere deelnemers. Het zijn dé momenten waarop je kunt toetsen hoe jouw voorbereiding voor de challenge vordert en je de puntjes op de i kunt zetten. Aan diegene, die dat willen, zal gerichte training gegeven worden mbt klimmen en afdalen.

In de clinics is een duidelijk opbouw te zien. Beginnend in een vlak landschap, eindigend in de Ardennen.

In voorgaande jaren waren deelnemers aan de clinics erg enthousiast over deze sportieve bijeenkomsten. Dus….zet de data in je agenda en kom ook!

In 2018 staan drie clinics op het programma, deze clinics zijn niet verplicht, maar helpen jou wel met de opbouw naar de Pyreneeen.

Clinic 1, Posbank
Datum: 07 april 2018
Lokatie: Posbank, Rheden
Aanvang: 10:00

Inhoud:Tijdens de eerste clinic maken we de spieren warm op de Posbank, een mooi en glooiend heidelandschap.

Clinic 2, zuid-Limburg
Datum:06 mei 2018
Lokatie: Amstel Gold Experience, Valkenburg
Aanvang: 10:00
Inhoud:Na de Posbank schakelen we een tandje bij in Zuid-Limburg voor de tweede clinic. Als parcours is dit keer gekozen voor één van de lussen van de Amstel Gold Race.

Clinic 3, Ardennen
Datum: 23 en 24 juni 2018
Lokatie:Trois-Pont, Ardennen
Aanvang: 09:00
Inhoud:Tijdens de laatste clinic in Trois-Ponts (Belgische Ardennen) worden de beklimmingen voornamelijk langer ten opzichte van Limburg. Een mooie voorbereiding op de lange beklimmingen die gaan komen in de Pyreneeën. Tijdens deze clinic bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een klim- en afdaaltraining gegeven door deelneemster en ex-profwielrenster, Laura Verhoeven.


JANEE


JANEE


JANEE


JANEE


Totaal ingezameld €12,127.60