Walter de Bruijn

Totaal ingezameld:
€370,00

Steun mij!

Wie ben ik

Mijn naam is Walter de Bruijn en sinds eind 2010 in het bezit van een racefiets. Na in 2011 5x de Alpe d'huez beklommen te hebben voor het goede doel ben ik sinds 2013 mij aan het inzetten voor Ride4Kids en dus voor energiestofwisselingsziekte geld bijeen aan het halen. Ik ben getrouwd met Iris en heb 2 kinderen waarvan Madelon er een van is. Madelon had o.a. een energiestofwisselingziekte,maar welke hebben ze tot op de dag van vandaag nog niet kunnen achter halen. 19 mei 2019 is zij aan een longontsteking overleden op 22 jarige leeftijd. Er is veel onderzoek nodig en dat kost natuurlijk geld. Voor de farmaceutische industrie geen winst gevende onderneming dus zijn de artsen en onderzoekers gebaat bij hulp en die biedt de stichting Ride4Kids. Met al het gesponsorde geld worden onderzoeken gesteund en geholpen. Maar nog niet genoeg en daarom zet ik mijzelf komend jaar voor de 6e keer in om aan dit sportieve en goede doel evenement mee te kunnen doen. Ik hoef dit niet voor Madelon te doen, maar wel voor de kinderen en ouders van nu en later. Iedereen wil toch een kwaliteit van leven hebben, dus help ons helpen.

Motivatie

Komend jaar wil onze zoon Dylan voor het eerst meedoen om een steentje bij te dragen voor dit doel en kijk er nu al naar uit om met hem samen de Tourmalet op te fietsen. Ook Dieter is er weer bij dus het wordt weer een mooie uitdaging om veel donaties bijeen te halen voor onderzoek naar een medicijn naar energiestofwisselingsziekten.

Sponsoren

https://sites.google.com/view/team-madelon-r4k Alle vrienden, bekenden, familie en collega's die ons steunen. Elke bijdrage is welkom en belangrijk, hoe klein ook. Daarnaast banketbakkerij Lex Verkley voor de lange soesters! Optisport Health Club Soest voor het mogelijk maken van de Ride4Kids spinning marathon en bestuur en leden van RTV tempo Soest voor de medewerking bij het organiseren van de Klimmetjestocht en de Lange Soester Ride4Kids.