Sjef Brouwers

Totaal ingezameld:
€435,00

Steun mij!

Wie ben ik

Wie ik ben? Een aan duursporten verslaafde brabander die zijn energie graag inzet voor de (zieke) medemens. Of dat nu met een marathon, mountainbikemarathon of racefietsevenement is, ik ondersteun ze graag. Een win win situatie noem ik het.

Motivatie

Waarom Ride4Kids? Als je Ricardo Scheerder en Denise en Dennis Oomen als collega's hebt en zij hun vehaal doen, is verdere utileg overbodig. In 2015, 2018 en 2019 reed ik al voor de kleine Dex, en dit jaar zullen we dat wederom doen in mijn 4e deelname. Bovendien komen binnen de organisatie van deze Challenge heel veel goede dingen samen. Een geweldig organiserend team, een prachtig doel, kleinschalig en een fantastisch beleid m.b.t. de inzet van de gelden. Goed onderzoek is volgens mij ook de enige weg naar oplossingen voor (ook) deze ziekte. LETS BEAT THE MITO

Sponsoren

Om niemand te kort te doen wil ik hierbij 'gewoon' (al is dat natuurlijk nooit gewoon!) iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage wil leveren of heeft geleverd mede namens R4K en TeamR4Dex megafabeltastisch bedanken. Ook sponsoren zijn helden !!!