Sander Plas

Totaal ingezameld:
€0,00

Steun mij!

Wie ben ik

Ik ben Sander Plas, docent LO & BSM op het Da VInci College. Sinds 2010 zet het Da Vinci college uit Purmerend zich in voor verschillende goede doelen. Hoe werkt dit? Leerlingen die in leerjaar 4 atheneum het vak Bewegen, Sport & maatschappij (BSM) hebben gekozen, zullen in uiteindelijk in 6 atheneum een sportieve fietsuitdaging aangaan: het Fietsproject BSM. Richting leerjaar 6 leren zij verschillende (persoonlijke) vaardigheden die belangrijk zijn voor het fietsproject. Denk hierbij aan het organiseren van een sportdag, samenwerken, lesgeven, leiderschapskwaliteiten, sponsoren werven en het schrijven van o.a. een (fiets) trainingsschema. Dit met als doel om het beste uit zichzelf te halen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Ride4Kids 2022.

Motivatie

Onderwijs: Leerlingen blij maken, laten groeien, zichzelf laten zijn, soms een spiegel voor houden en uitdagen op sportief vlak. Sport: Je fysiek en mentaal fit voelen, fietsen, hardlopen en crossfit..

Sponsoren

Ons team wordt gesteund door Vrienden van BSM: Hilgers accountants, NMT, Bakker Travel, De Graaf groep, Yellowbrick, Reiskundig, Bert Jonk, Beekhoven Bikes, Matcon, Milieu Service Nederland.