Ronald van der Valk

Totaal ingezameld:
€780,00

Steun mij!

Wie ben ik

Ik ben Ronald van der Valk, gelukkig getrouwd met Janske en woon in Amersfoort. Ik ben vader van 3 prachtige kinderen, Lars, Anoek en Lotte. Ik ben werkzaam bij Strukton Civiel West te Utrecht. Ik houd van fysieke uitdagingen. Ik vind het heerlijk om te zwemmen, hard te lopen en te fietsen. Op dit moment zijn de trainingen voor ¼ triathlons en de marathon van Praag al in volle gang.

Motivatie

Waarom mee doen met deze Pyreneeën challenge? Mijn schoonvader heeft in 2017 gestreden tegen de ziekte ALS, waar wij mensen nog steeds geen oplossing voor hebben. Het leed wat hij en vele met hem te dragen hadden of hebben is voor mij niet te bevatten. De energiestofwisselingsziekte waar Ride4kids voor strijdt was mij onbekend. Weer een slopende ziekte waar wij mensen geen oplossing voor hebben. Los van de challenge die ik ben aan gegaan bid en hoop ik dat met de challenge veel geld wordt opgehaald om meer onderzoek mogelijk te maken zodat ook hier een medicijn voor mag komen.

Sponsoren

Ik verwacht dat ik deze 10de editie met mijn teamgenoten wederom tot een goed einde mag brengen. Wij hebben als doel om als Team Amersfoort €43.000,- op te gaan halen door verschillende acties, doe je mee? Hartelijk bedankt, Ronald van der Valk Sponseren kan via: https://www.ride4kids.nl/deelnemer/ronald-van-der-valk/