Rob Busser

Totaal ingezameld:
€2.360,00
Geen categorie
Steun mij!

Wie ben ik

Ik ben Rob Busser getrouwd met Karin en vader van Remco en Anouk en opa van 2 kleinkinderen Nina en Bram en ik rijd dit jaar voor de 5e keer mee met deze geweldig mooie tocht met dit fantastische doel. Ik heb 2 keer met Alpe dHuzes meegedaan wat een prachtige beleving was om te doen, maar mijn voorgaande 4 keer met R4K waren zo geweldig dat ik het dit jaar wederom nog een keer ga doen.

Motivatie

Omdat iedereen en zeker jonge kinderen een onbezorgde jeugd zou moeten hebben en op zijn minst een energieke jeugd waarin ze kunnen spelen en sporten. Helaas is dit niet voor iedereen zo en derhalve zet ik mij graag in om geld voor onderzoek bij elkaar te fietsen voor onderzoek naar medicijnen.

Sponsoren

Anouk en Hans, Karin, Remco, Fabienne, Nina en Bram, Source Care in Ewijk, Ad en Jolanda, Jules en Jacqueline Abbenhuis, Jan en Ingrid Verhoeven ( Provian ) Astrid Bouman, Maria Ratering Arntz, Marleen van Loon, Rian Waterval, Wim en Dorothe van Heumen, Ger Jacobs, Bjorn en Ilona,Thijssen, Sjef en Thea Smeets, Errol van de Straat, Olivier en Heide Reyntjens, Jan Wigman, Paul Derx, Lilian en Mark Kokke, Angela en Martin Woestenburg, Hans en Patricia van Zuylen, Anita en Kees van Hasselt, Ron en Monique Schouten, Bart Duykers,Patricia van Schaijk,Poos Assurantien Wychen, Variosteel Polen, Ben en Dia vd Broek, Jo Busser, Mark en Marlie de Laat, Kees en Diana Baardemans, Kaeso de Jager, Assupen KBC verzekeringen P. de Maeseneire, Arie en Andrea van den Bielerd, Brands Metaaltechniek, Karin Rutten, Henk en Jolanda Willemsen, Thijssen Montage Techniek TMT, Anneke Koenen, POM Revalidatietechniek Nijmegen, De Tun Tweewielers in Beuningen, Betuwe Groen Wychen, Sharon en Mickey Hummeling, Esther Revet, Gijs en Milou en Gijs Heetkamp, Martien en Gea Teunesen, Dariela Lake, Nicky de Heuvel, Peter Hoekstra en Margreet de Ruiter, Marco Hendriks, Jose en Hennie van Zuylen, Richard Poelen