Rico van den Bos

Totaal ingezameld:
€519,00

Steun mij!

Wie ben ik

Mijn naam is Rico van den Bos en ik ben 16 jaar oud. Mijn hobby’s zijn voetbal en Formule 1. Zelf voetbal ik al bijna 12 jaar, momenteel speel ik bij vvZOB op hoofdklasse-niveau. Ik sport in totaal zo’n 5x per week en vind sporten dus ook belangrijk. Daarom wil ik me graag inzetten voor kinderen met stofwisselingsziekten, die de mogelijkheid niet hebben om te kunnen sporten. Ik hoop mede dankzij jullie hulp veel geld op te halen en dan ga ik alles geven om de bergen te trotseren en te overwinnen!

Motivatie

Zoals bij mijn introductie ook al staat: sporten vind ik erg belangrijk. Dus de reden waarom ik ride4kids wil steunen is omdat ik het verschrikkelijk vind om te horen dat kinderen met stofwisselingziekten niet de mogelijkheid hebben om vrijuit te kunnen sporten. Ik hoop dat er snel resultaat geboekt wordt op het gebied van onderzoeken naar een medicijn. Daarnaast lijkt de sportieve uitdaging mij ook leuk en hoop ik dat ik de bergen kan verslaan.

Sponsoren

Mats Doesburg, Landon Donkers, Diede Koopman, Danique Engel, Tygo Balster, Ian Dam, Bob Stevens, Milou van den Bos, Valery de Koning, Isa Roussou, Irene Smit, Bram van Gils, Vladimir Bartels, Sofie Peters, Denzel de Reuver, Boudewijn Meijer, Liselot van der Woud, Iris Schooneman, Jacco Mooren, Fleur Winkler, Milan Kunwar, Andre Gouda, Raven Fokker, Wiard Vasen, Luca Janssen, Lois Bokern, Oday Othman, Eunike Sinnatra, Yousef Zanghari, Juuls Houtman, Dees Eijkelboom, Senna de Wit, Sofian Talalca, Zeb van Baarsen, Timo Buitenweg, Febronia Boktor, Suus Opstelten, Sim Harrems, Veròn Guizani, Donny van den Daal, Ingrid Sijm, Dean Post, Jan van den bos (a.k.a. papa bos & Linda Verheijen, Jaap Schutten, Martha Schutten, Ellis Schutten, Rob & Francis Verheijen, Marc Butter, Raphael Ojo, Migiel en Jolanda de Wit-Beets, Joe Lucking, Simon Wals, Huub Knijn,