René de Jong

Totaal ingezameld:
€582,50

Steun mij!

Wie ben ik

Mijn naam is René de Jong. Ik ga in 2020 de Pyreneeën Challenge hardlopend aan. In april 2020 loop ik eerst de Marathon van Rotterdam om ook geld in te zamelen voor de stofwisselingsziekte, waarna ik tijdens de Pyreneeën challenge onder andere de Tourmalet hardlopend opga. Ik ben er trots op dat ik teamlid van Team Ride4Dex mag zijn om zodoende geld in te zamelen voor mijn grote kleine vriend Dex en alle andere kinderen die lijden aan deze ziekte waarvoor nog steeds veel geld voor onderzoek nodig is! Dus alle steun is welkom!

Motivatie

6 jaar geleden na de geboorte van hun zoon Dex kwamen mijn goeie vrienden samen met hun zoon Duuk, in een rollercoaster terecht. Wat bleek, Dex was ernstig ziek Een stofwisselingsziekte was de diagnose. Had er wel eens van gehoord, maar nooit eerder in verdiept. Veel zorg, onrust en ongemak was het gevolg voor het hele gezin. De eerste jaren waren heftig voor zowel Dennis en Denise, maar zeker ook voor hun oudste zoon Duuk en de kleine vechter Dex. Het deed mij als vader beseffen hoe dankbaar ik ben voor drie 'gezonde' kids! Als vrienden sta ik samen met Ilja dan ook graag voor hen klaar. Ook al zie ik hen niet veel, ze zitten in mijn hart. Het doet ook mij steeds pijn als ik hoor dat het minder goed gaat met Dex. Ik voel dan sterk het verdriet van Dennis en Denise. Ik laat mogelijk te weinig blijken dat ze een dikke knuffel verdienen dan. In 2017 hebben zij de challenge gefietst en wij waren erbij als supporter, wat was dit fantastisch en op momenten ontroerend! Wat een schitterend evenement, maar vooral ook wat waren dit mooie dagen met een lach en een traan! Hardlopend door de Pyreneeën om voor mijn grote kleine vriend Dex en alle andere kindjes met een stofwisselingsziekte geld op te halen is het minste wat ik kan doen en ook ga doen! Ik hoop dan ook hardlopend veel geld in te zamelen! Gewoon voor Dex, voor Duuk, maar ook voor alle kinderen en ouders die te maken hebben met deze ziekte. En natuurlijk voor mijn maatjes Dennis en Denise.

Sponsoren

Jax de Jong, Woef veel suc6 en plezier bij de voorbereiding. Esther Lagendijk van Choco Lagendijk uw partner in choco-communicatie, zet 'm op! Ruud de Jong, Trots op jullie!!! Rob en Caroline van Gogh, Elke stap van jou René is een stap voor het kind met mogelijk een betere kwaliteit van bestaan. Conny Gardenier, Respect, go for it -XX-..Tim & Melanie, Heel veel succes lieve daddycool! Het is voor een erg mooi doel. Respect en zet hem op! Piet en Stella Fennis, Succes. Cindy Bloot, Zet hem op!.PaMa Gardenier. Mike Schouten. Jesse de Jong, SEH!. Miranda Weber, Succes!!. Amanda de Jong, Apentrots, zet hem op! Marjo Verdooren, Succes! Top initiatief ! Hymke van Gogh, Heel veel succes, wat een top actie! Hymke van Gogh, bedankt voor de lekkere chocola!! Astrid Riegman, Zet m op he! Swa Michiel Hoppenbrouwers, Succes Pik! Esther Lagendijk. Cindy Bloot, Zet 'm op! vanreenenmakelaardij.nl, Suc6.