Pieter Riphagen

Totaal ingezameld:
€1.305,00

Steun mij!

Wie ben ik

Mijn naam is Pieter Riphagen, getrouwd en heb twee gezonde kinderen. Ik heb voor de eerste keer in 2015 meegedaan aan de tocht van Ride4Kids. In 2018 fietste ik een tocht op de noordkaap voor Geef om Kinderen van Ralph Ratterman. Dit jaar fiets ik weer mee door de Pyreneeën namens Team Amersfoort. In mijn vrije tijd fiets ik veel, op zondag zit ik op de mountainbike of racefiets en doordeweeks doe ik aan spinning en fitness.

Motivatie

Gelukkig heb ik zelf twee gezonde kinderen, maar vind ik het belangrijk om iets te kunnen betekenen voor ouders die dagelijks te maken krijgen met grote zorgen. Fietsen is mijn hobby en passie en wanneer ik weer een hoge berg moet klimmen met de racefiets is daar veel kracht voor nodig, kracht en doorzettingsvermogen. Dezelfde woorden die de ouders nodig hebben van de kinderen waar ik dit voor wil doen. Om met deze twee drijfveren deze mensen te helpen en het gevoel dat ik krijg wanneer ik de finish van de tocht heb bereikt is onbeschrijfelijk.

Sponsoren

Mijn werkgever, Lomans Totaalinstallateur (www.lomans.nl) was wederom bereid om mij te sponsoren voor dit prachtige initiatief.