Peter van Diepen

Totaal ingezameld:
€37,00

Steun mij!

Wie ben ik

Ik ben docent LO en BSM op het Da Vinci College in Purmerend. Sinds 2010 doen wij als school mee met fietsprojecten voor goede doelen. We doen dat samen met leerlingen die het vak BSM (bewegen, sport en maatschappij) in hun vakkenpakket hebben. Onze missie is om aansprekend, uitdagend en betekenisvol onderwijs te geven. Wat is er dan niet mooier om mee te doen aan Ride4Kids? 3 keer meegedaan en alle keren een onvergetelijke ervaring, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn leerlingen. Nu dus voor de 4e keer meedoen, dit keer als assistent van Sander, hij is de docent van deze groep leerlingen. Ik hoop dat het net zo een mooie ervaring wordt als de andere drie keer. Aan mij zal het niet liggen.

Motivatie

Bewegen inzetten als middel om de wereld mooier te maken. Als docent LO/BSM weet ik het belang van bewegen. Als lesgever wil ik mijn leerlingen iets meegeven, iets wat indruk maakt en ze altijd zal bijblijven. Iets voor anderen doen, een steentje bijdragen aan de financiering van een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte is een mooi doel om voor in te zetten. Zien wat je bijdrage kan betekenen voor anderen. De dankbaarheid van Ride4kids ervaren en de verhalen van de ouders met zieke kinderen horen. Dat maakt indruk en zorgt ervoor dat ik graag weer mee doe.

Sponsoren

Ons team wordt gesteund door Vrienden van BSM: Hilgers accountants, NMT, Bakker Travel, De Graaf groep, Yellowbrick, Reiskundig, Bert Jonk, Beekhoven Bikes, Matcon, Milieu Service Nederland.