Peter den Ouden

Totaal ingezameld:
€2.225,00

Steun mij!

Wie ben ik

Ik ben Peter den Ouden uit Zwijndrecht, een 62 jarige getrouwde opa die al vele jaren gepassioneerd is van het rijden op zijn racefiets. 32 jaar geleden reed ik mijn eerste rondjes, sindsdien heb ik met heel veel plezier vele kilometers weggetrapt.

Motivatie

Vorig jaar heb ik voor de eerste keer met het rijden van Tour for Life kunnen ervaren hoe het is om mijn hobby fietsen te combineren met het inzamelen van sponsorgeld voor het goede doel. Ik prijs me gelukkig dat ik in goede gezondheid mijn fietsritten kan rijden maar realiseer me dat dit niet voor iedereen geldt. Het idee dat ik deze geweldige sportieve uitdaging als inzet kon gebruiken voor het steunen van het goede doel sprak mij zeer aan. Alle verwachtingen zijn uitgekomen! Het was een geweldig avontuur met veel support van mijn sponsors en met een geweldig eindbedrag als resultaat. Met dezelfde motivatie heb ik mij aangemeld als deelnemer van de Ride4Kids Pyreneeën Challenge. Ik hoop met mijn deelname ook nu weer sponsors te vinden en daarmee Stichting Ride4Kids te steunen !

Sponsoren

Haffkamp Campers Randstad - Maikel Ossewaarde - Cargonet b.v. ,Middelharnis - Sloof logistiek en warehousing b.v. , Zwijndrecht - HG Transport b.v.,Heerenveen - Eurokor barging b.v., Ridderkerk- Erik en Emelyn - Softpak b.v.,Ridderkerk -Cuveljé Transport, Noordeloos- Wim en Bea -Ouwerkerk Montagebedrijf Leerbroek -