Perry Lodder

Totaal ingezameld:
€770,00

Steun mij!

Wie ben ik

Mijn naam is Perry Lodder. Getrouwd met Manuela en vader van Wendy en Chantal en opa van Fenna en Jay en kadovader van Dylan en Shannon. Ik fiets bij L'Equipe078 in Dordrecht en heb al aardig wat mooie fietsroutes kunnen doen, zoals de IJsselmeerchallenge en in 2021 de Tour for Life en nu kijk ik weer uit naar een nieuw doel, de Ride4kids 2022.

Motivatie

Fietsen is mijn passie. Ik ben er achter gekomen dat fietsen voor een doel geweldig is! De Tour for Life 2021 was echt een belevenis. Daarom wil ik in 2022 weer gaan fietsen voor een goed doel. Ik kan dit doen omdat ik gezond ben. Dit is niet vanzelfsprekend. Er worden in Nederland per week ongeveer één a twee kinderen geboren met een stofwisselingsziekte. Zij hebben niet de energie om te kunnen fietsen. De stichting Ride4Kids ondersteunt onderzoeken die gericht zijn op verbetering van de kwaliteit van leven van deze kinderen. Daarom wil ik dit keer fietsen voor de Ride4Kids.

Sponsoren

Hoogmoedinstallaties.nl - Carla Mensing - Willem Rijsdijk - Wendy de Rouwe-Lodder - Caroline van der Esch - Shannon Bronder - Leroy de Rouwe - Ryan Jibodh - Dick Ravensbergen - Chantal Lodder - Teddy Korteweg - Dylan Bronder - Andre Opstal - Peter Tukker - Anja Lodder - Broodcafe Jaap