Micha Vermeulen

Totaal ingezameld:
€1.495,00

Steun mij!

Wie ben ik

Ik ben Micha Vermeulen, 41 jaar., gelukkig getrouwd en inmiddels vader van 3 zonen en 1 dochter. Hopelijk kan het evenement dit jaar doorgang vinden, dit zou dan mijn 5de deelname worden..

Motivatie

Vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met dit goede doel was ik verkocht. Via Jack de Jong, vader van Meggy, Luca en Jordy, op dit goede doel gekomen. Dit om samen zijn overleden dochter Meggy te eren en voor andere zieke kinderen een betere toekomst te creeeren.. Waar de uitdaging begon met een grapje, "als je voor mij een fiets hebt doe ik mee", is het inmiddels een bijna jaarlijks terugkerend iets. Ik heb het geluk gehad dat mijn gezin en ouders dit evenement ook hebben mee mogen maken. Het gezin dat papa weer een week loslaat richting de Pyreneeen, moeders die thuis voor de kinderen zorgt. Mijn gezin en ouders zien wat dit evenement met me doet. Van het moment van aankomst tot aan het altijd lastige afscheid nemen. Dit evenement verbroederd, als een grote familie jezelf in het zweet werken, jezelf tot het uiterste pushen. Pushen om zo de Pyreneeen reuzen te bedwingen...dit allemaal met in gedachte de zieke of inmiddels overleden kinderen. Het is zo indrukwekkend om dit van dichtbij mee te mogen maken. De verhalen van de getroffen gezinnen, het gevoel van samen zijn, elkaar een zetje in de juiste richting geven als het even tegen zit. Dit alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar een medicijn ter behandeling van (zeldzame) energie stofwisselingsziekten.

Sponsoren

Via deze weg wil ik iedereen die mij en hiermee Ride4Kids op welke manier dan ook steunt hartelijk bedanken. Zonder jullie steun is dit onbegonnen werk. Een speciaal bedankje voor de volgende mensen, sommige van hen staan elk jaar weer klaar om mij in deze uitdaging te steunen, ongekend en zo dankbaar: Adviesnet Noord-Nederland BV (Renee Lagerwaard), Koos Rook Financiële Diensten (Peter Rebergen), Jan, Omer, Liesbeth en Jeroen, Marga, Jordi, Paul, Rob, Thomas, Jan Jaap, Mariska, Marianne, Bas, Jeffrey, Renee Aeckerlin, Petra, Marco, Lemke, Saskia, Samantha, Yusupha, Jolanda, Leontine, Suzanne, Fred en Kelly, Karin