Marjoke Jacobs

Totaal ingezameld:
€970,00

Steun mij!

Wie ben ik

Hallo. Mijn naam is Marjoke Jacobs. Met mijn gezin woonachtig in het Noord Limburgse Venray. In september ben ik 43 jaar. Getrouwd met Roel Jacobs (meeloopmaatje) en moeder van een dochter van 13 en zoon van 9 jaar. In het dagelijks leven werk ik een aantal uren binnen het dakdekkersbedrijf van mijn man Roel en verder ben ik er voor het huis- en gezin-management ;). ik sport 3 keer in de week in een sportschool. Twee maal milon cirkel en 1 maal groepsles Funxtion. En tegenwoordig ben ik ook veel op de lopende band te vinden (met helling).

Motivatie

Mijn lieve 14 jarig achternichtje heeft helaas deze ziekte Directe familie is zeer actief betrokken bij ride4kids. Onder haar naam en een andere naam is er jaren een ride4kids team. Mijn vader en ooms zijn al een aantal jaren zeer actief als vrijwilliger tijdens de Pyreneeën challenge. Wij hebben een aantal keer een bedrag overgemaakt. Nu vonden we het tijd om in actie te komen. Ik ga met TEAM VENRAY (tot nu toe Roel, mijn zus Janneke en ik) voor de wandeltocht. Spannend, zin in en hoop op een fantastisch sponsorbedrag. Er moet toch iets te vinden zijn wat deze kids en kids van de toekomst kan helpen ????!!!!!!

Sponsoren

Het geld is zo hard nodig voor onderzoek dat ik echt hoop op veel donaties van vrienden, familie, kennissen en van mensen die via via hiervan horen. Ook al zijn er teams en individuen, We gaan samen voor hetzelfde doel!!!!!!