Maria Ratering Arntz

Totaal ingezameld:
€2.366,00
Geen categorie
Steun mij!

Wie ben ik

Ik woon in Beuningen met Mike en 2 dochters Emma en Lotte en ben werkzaam als fysiotherapeute. In mijn vrije tijd fiets ik geregeld op de racefiets in de mooie omgeving van Nijmegen.

Motivatie

Al 4x eerder heb ik meegedaan aan de Pyreneeën Challenge. Allen mooie ervaringen, zowel om bij te dragen aan verder onderzoek naar een medicijn en om in zo een mooi gebied fietsend de bergen te kunnen trotseren. Ik ga wederom de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld, voor kinderen met een energiestofwisseling ziekte , in te zamelen in combinatie met het sportieve doel in de Pyreneeën. Het hebben van 2 gezonde dochters is een groot goed.. Je wenst iedere ouder toe dat hun kind gezond, blij en onbezorgd op kan groeien. Dat is voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte helaas niet weggelegd. Het onderzoeken en ontwikkelen van een medicijn kost veel geld. Vandaar mijn vraag: wil jij mij sponsoren?

Sponsoren

Mike, Emma en Lotte Lendering, Raga Elshout, Dick Daanen van Teunissen Tweewielers, Kees Veldhuizen, Henk Vermeulen van Straetus Incasso, Rob Busser, Godfried Steenkamp van Marefsol, Florence en Theo Derksen, Dina de Bondt, donatie bus inhoud bij de Tun, Roswhita Kleipool, Corrie Laurens, Ingrid Daanen, Willy en Carla de Waal, Mariska en Aëron, Elly en Cees van Hemert, Hans en Marijke Peereboom, Christine Waasdorp, Annemarie van Leeuwen, Arnoud Wiezer, Juup en Leia van Meyel, Conny en Rien Roos, Mineke Smit, Paul en Astrid Ratering Arntz,, Barbel Severens, Monique van Driel, Marianne Kroeze,, Marijke de Waal, Astrid en Reindert Ratering Arntz, Eefje van Doornik, Marleen van Loon, Joke en Arend Bezema, Marco Hendriks, Ceciel Porskamp en Ben Berendse, Bep de Keijzer, Teun van der Markt, Marjanka en Alexander Huygen, Nel Wierks, Adri Streef, Roy en Angelique Otten, Bianca de Laat ,Muriel Jansen, Vic en Ria Asselberghs, Magda van Noordt, Dion Stavorianidis, Dhr. Middelkoop, Huib en Erica