Maria Ratering Arntz

Totaal ingezameld:
€693,50
Geen categorie
Steun mij!

Wie ben ik

Ik woon in Beuningen met Mike en 2 dochters Emma en Lotte en ben werkzaam als fysiotherapeute. In mijn vrije tijd fiets ik geregeld op de racefiets in de mooie omgeving van Nijmegen.

Motivatie

Al 4x eerder heb ik meegedaan aan de Pyreneeën Challenge. Allen mooie ervaringen, zowel om bij te dragen aan verder onderzoek naar een medicijn en om in zo een mooi gebied fietsend de bergen te kunnen trotseren. Ik ga wederom de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld, voor kinderen met een energiestofwisseling ziekte , in te zamelen in combinatie met het sportieve doel in de Pyreneeën. Het hebben van 2 gezonde dochters is een groot goed.. Je wenst iedere ouder toe dat hun kind gezond, blij en onbezorgd op kan groeien. Dat is voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte helaas niet weggelegd. Het onderzoeken en ontwikkelen van een medicijn kost veel geld. Vandaar mijn vraag: wil jij mij sponsoren?

Sponsoren

Mike, Emma en Lotte Lendering, Raga Elshout, Dick Daanen van Teunissen Tweewielers, Kees Veldhuizen, Henk Vermeulen van Straetus Incasso, Rob Busser, Godfried Steenkamp van Marefsol