Marc de Bruijn

Totaal ingezameld:
€3.729,59

Steun mij!

Wie ben ik

Ik ben Marc de Bruijn, getrouwd met Manon en vader van Jordi en Kevin. Met alle geluk van de wereld heb ik zelf mogen ervaren hoe betrekkelijk het leven kan zijn en het laat maar weer eens zien dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Manon en mijn jongens betekenen dan ook alles voor mij. Ik zeg nu al meer dan vier jaar dat ik, in voetbaltermen gesproken, in mijn tweede helft zit en dat deze net is begonnen. Blessuretijd heb ik nog niet eens meegerekend. Dat dit niet voor iedereen geldt besef ik elke dag en als ik in mijn omgeving kijk dan is er altijd wel iemand die het vele malen minder getroffen heeft. Als fervent hardloper zal ik mij inzetten voor het goede doel. Mijn doelstelling voor de Ride4Kids Pyreneeën Challenge zal in eerste instantie zijn om de Col du Tourmalet 19km hardlopend te bedwingen, maar wellicht zit er meer in! Vorig jaar ging deze challenge op het laatste moment niet door, nu maar hopen dat de editie van dit jaar wel doorgang kan vinden.

Motivatie

Het overlijden van mijn nichtje Madelon (dochter van Walter) in mei 2019 heeft mij doen besluiten mij ook in te zetten om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar stofwisselingsziektes in het algemeen. Motivatie is niet nodig, ik doe dit voor alle kinderen en ouders die op dit te maken hebben met welke stofwisselingsziekte dan ook. Gezondheid is niet vanzelfsprekend.

Sponsoren

Walter de Bruijn, Marco Eindhoven (RhijnArt Keukens), RhijnArt Keukens, Kevin de Bruijn, Collega's MaarsenGroep (Sipke, Jeroen, Diederik, Sharifa, Samantha, Vincent, Luus, Angelique, Lizzy, Ron, Joost, ErikJan, Luuk, Tom, Lara, Sander), Suzanne Eldering (MinPlus.nl), Janine vd Linden, Sjoukje van Gaalen, Edith Korts, Petra Kort, Sandra Mol, Sjef Arler, Madelon Smit, Sylvia Smit, Yvette van den Berg, MaarsenGroep, Marieke Brouwer, Gina van Bolhuis, GAC Hilversum loopmaatjes (Hillegonda, Eyra, Anja, Ariën, Esther, Marcel, Mariska, Hans, Ruud, Betty, AartS, Petra, Marielle, Andrea, Karin, Jan Maaike, Marije, Johan), Peter van Hesik, Ragna Meenhorst, Hans Vos, Patrick Stoelhorst, Hans&Aswinta Camps, Esther&Ruud Calis, Justien&Peter Mol, Jordi de Bruijn, Joey Kroeskamp, Elly van Maren, Harald&Marion Doorewaard, Edwin van Wilsum (VanWilsumVastgoedbeheer), Hanneke Roeten, Clemens&Karin Willard, Tineke Mathijssen, Anne Stellwag, Dick Ritsema, Custos Beveiliging B.V., Solar Harderwijk B.V., Vishandel Klaas Heek, EnergizeMe.nl, Familie van Pijkeren (LuxxLaser&BeautyClinic), Mathilde Hoogstraten, Pepijn Slewe,Jens van Hasenbroek (CapitalValue), Esther Raven, Laura Roeymans, Joost Bunnik (Technoproject)