Maikel Ossewaarde

Totaal ingezameld:
€979,70

Steun mij!

Wie ben ik

Ik ben een kersverse getrouwde jongeman van 52 jaar met een prachtige dochter die net 4 jaar is geworden. Naast mijn werk als Coördinator Digitalisering bij gemeente Rotterdam is één van mijn hobby's racefietsen. Racefietsen doe ik nu een aantal jaar en ik hou ervan om persoonlijke en sportieve uitdagingen aan te gaan.

Motivatie

In 2021 heeft mijn kersverse vrouw Chantal Ossewaarde-de Ruiter meegedaan aan Ride4Kids. Ik heb haar daarbij ondersteund en begeleid. Dit was voor ons de 2e keer dat wij in aanraking kwamen met de Stichting Ride4Kids organisatie. Wat een geweldig initiatief, doel en wat een emotionele en intense dagen waren dit voor ons. Het krijgen van een kindje was voor ons niet vanzelfsprekend; we hebben er 9 jaar over gedaan d.m.v. IVF. Vreselijk om te beseffen dat er ouders zijn met een ernstig ziek kind dat lijd aan metabolen-/stofwisselingsziekte en dat veel van deze kinderen het 1e levensjaar niet halen. Wat een extra motivatie geeft om aan deze challenge mee te doen is dat deze Stichting ervoor zorgt dat elke gedoneerde/gesponsorde EURO volledig wordt ingezet voor medicijnonderzoek en/of voor de verbetering van het leven van deze kinderen. Dit is noodzakelijk want helaas moeten we constateren dat de farmaceutische industrie onvoldoende tijd en geld wil investeren i.v.m. een niet sluitende business case.

Sponsoren

Huib Kers - Familie Warnier, - Louise Kanselaar - Bert van Houte - Sandy de Glas-Moerenhout - Gertruud Hurkmans - Shanta Moti - Frans van Pinxteren - Kokkie Wong - Hans Aarssen - Jeroen Willemstijn - Pascal de Bruijne - Marjanka van Boheemen - Marga Möring - Eveline Kunst - Asma Nawaz -Chione van der Beek - Has van den Hoven - Norine Dap - Ingrid de Wilt-Vrijmoet - Jeroen van Beest - Merijn Wegdam - Levi Reuhman namens Doen'R - Rick Bax namens Roan Campingvakanties - Houria Bouzian - Martijn van Marion - Willem Ruijs - Danny Goud (W) - Sjors van Engelen - Melvin van Holt (W) - Kees & Elly (W) - collega's van Esther de Ruiter bij Stokvis (W) - Marjan Kersbergen - Irene Wunderlich - Statiegeldbonnen actie met medewerking van Jumbo Sterrenburg - Hans Neleman - Michael & Margreet Ophof, - Dorothy Esajas - Duncan Deelen - Futurumshop - Profource