Kim Veenhof

Totaal ingezameld:
€630,00
Geen categorie
Steun mij!

Wie ben ik

Woorden die mij typeren, al jaren 28 en sinds een jaar of 4 actief voor Ride4Kids, ontzettend energiek of zeg maar gewoon druk. en een ontzettend vrolijke noot. Je zal mij kennen als ambitieus, streeft naar het hoogst haalbare en doet alles met volle overtuiging, niet lullen maar poetsen’, recht door zee, niet bang voor Nee en altijd op zoek naar Ja. Gedreven en gefocust- nou ja niet altijd even gefocust. ;)

Motivatie

Na een ongelooflijke hekel te hebben aan fietsen ben ik uitgedaagd om in 2015 voor het eerst op een racefiets te stappen. Want aanmoedigen niets voor mij- dan doe ik mee. Met vier gezonde kids vind ik dat ik wel wat terug mag doen voor anderen die minder geluk hadden hierin. De warmte van de mensen die verbonden zijn met de stichting , maakt dat ik elk jaar met veel plezier en motivatie weer meedoe!

Sponsoren

Wat ben ik blij met jullie giften! Dank voor het sponsoren :-- DIRK JOEP BEN TWAN- voor het doneren van jullie zakgeld -- MIRJAM & FEITE - KOELTECHNISCHSERVICE DE HAAN -- NATHALIE , ROB & JASPER -- REMI --DAAN & SANDER-- MARIJE & NILS--, JUDITH-- ARMANDO--, TON & MAS