Karin Scheepens

Totaal ingezameld:
€775,00

Steun mij!

Wie ben ik

Ik ben Karin, 46 jaar, getrouwd met Sebastiaan en werkzaam als medisch secretaresse. Na een aantal jaren mountainbiken, nu ook vaak op de racefiets te vinden samen met mijn team Thuys in Vleuten. In 2017 voor het eerst in de bergen gaan racefietsen en vond het geweldig!. Als je eenmaal de Alp d'Huez hebt beklommen, wil je meer! Ik beklom de Col d' Ornon, Les Deux Alpes, Col de la Croix de Fer, Col du Galibier.. Vorig jaar in Italië de Sella Ronda gereden met drie beklimmingen.. Fantastisch! Team Thuys gaat elk jaar een uitdaging aan. Vorig jaar reden zij Ride4Kids en vonden het geweldig. Dit jaar gaan ze weer voor Ride4Kids fietsen.. en ik ga mee!

Motivatie

Ziek zijn is niet leuk. Als je door een ziekte niet kan functioneren zoals je zou moeten is dat ontzettend moeilijk. Voor jezelf en voor de mensen om je heen, helemaal als je nog een klein mensje bent en niet snapt wat er allemaal met je gebeurd. Ik heb zelf kanker gehad. Door de wetenschap van nu kon ik snel geholpen worden en na een zware operatie kon ik weer verder met mijn leven. Er bestaat geen medicijn om kinderen met een energiestofwisselingsziekte te behandelen of te genezen. Dat moet veranderen! Waarom kan ik wel geholpen worden en zij niet?!

Sponsoren

Wetenschappelijk onderzoek naar energiestofwisselingsziekten is erg kostbaar. Omdat de groep patiëntjes relatief klein is, is het voor de farmaceutische industrie commercieel niet interessant genoeg om een medicijn te ontwikkelen. Wat we wel kunnen doen is Ride4Kids sponseren! Zij ondersteunen diverse onderzoeken die gericht zijn op verbetering van de kwaliteit van leven van kinderen met een energiestofwisselingsziekte, Sponser mij en met jullie hulp kunnen we deze kinderen helpen een beter leven te hebben met minder ziek zijn en meer kwaliteit van leven! Minder zorgen en meer plezier! Voor zichzelf maar ook voor de mensen om hen heen. Waarom jij wel en zij niet?! Ga naar mijn pagina en doneer... het hoeft niet veel te zijn.. alles helpt! super bedankt!