Ilja de Jong

Totaal ingezameld:
€650,00

Steun mij!

Wie ben ik

Mijn naam is Ilja De Jong-Fennis. Ik ga in 2021 alsnog, nadat het in 2020 niet doorging, de Pyreneeën Challenge wandelend uitvoeren. Ook mijn man René zou aanvankelijk de Challenge doen en heeft ook geld ingezameld met daarbij de uitdaging de Tourmalet hardlopend op te gaan. Helaas is hij genoodzaakt zijn werk voor de challenge te plaatsen. Neemt niet weg dat hij volledig in gedachte erbij zal zijn. Ik ben dan ook erg trots dat ik (met mijn man op afstand) in 2021 teamlid van Team Ride4Dex mag zijn!

Motivatie

Mijn beste vrienden kwamen in een achtbaan terecht toen 7 jaar geleden, kort na de geboorte, hun tweede knappe zoon Dex ernstig ziek bleek. Een stofwisselingsziekte was de diagnose. Had er wel eens van gehoord, maar nooit eerder in verdiept. Wat vreselijk veel zorg, onrust en soms ook ongemak brengt het met zich mee voor het gezin. De eerste jaren waren pittig voor zowel Dennis en Denise, maar zeker ook voor hun oudste zoon Duuk en de kleine vechter Dex. Als vrienden kon en kan ik niks anders dan klaar staan voor hun verhaal, hun verdriet en hun blijdschap als het goed gaat. Hoeveel pijn het ook doet omdat we alleen maar zo nu en dan een dikke knuffel kunnen geven, we doen het met liefde.. In 2017 hebben zij de challenge gefietst en wij waren erbij als supporter! Wat een mooi evenement, maar vooral ook wat waren dit mooie dagen! Fietsen is niet mijn ding, maar wandelen voor mijn kleine knappe vriend Dex en alle andere kindjes met een stofwisselingsziekte wil ik graag doen. Ik zal dan ook 3 dagen wandelen en hoop veel geld in te zamelen! Gewoon voor Dex, voor Duuk, maar vooral ook voor hun kanjers van ouders Dennis en Denise!

Sponsoren

René de Jong, Margret Deeben, Rob van Gogh, Conny Gardenier en haar ouders, Pa en Ma, Melanie & Tim, Cindy Bloot, Alana Kanters-Scheper, Paulien van 't Hoff-Groot, Diana Schetters, Marjolein Wildeman, Myrna Boer, Amanda & Michel, Hymke & Jesse, Michiel H., Patricia Klijn, Astrid & Ton, Marleen, Micqueila, Afscheidscadeau Collega's OC ZWB en nog heel veel meer!!