Hillie Jager

Totaal ingezameld:
€180,00

Steun mij!

Wie ben ik

Hoi, mijn naam is Hillie Meijer ik ben 34 jaar en getrouwd met Jimmy. Samen hebben wij twee prachtige dochters Roos (5) en Saar (1) en wonen wij in Assen. In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, daarvoor heb ik het CIOS afgerond in 2004. Tijdens mijn jeugd en jong volwassen was mijn sport mijn leven, vele uren werden er besteed aan turnen en dansen, op hoog niveau turnde ik in Nederland, met het dansen werd ik zelfs met mijn dansteam "het Nikedeamoteam" meerdere keren Nederlands, Europees en zelfs Wereldkampioen! Na vele jaren topsport te hebben bedreven, vond ik het mooi geweest, maar dat wil niet zeggen dat ik nu niets meer doe. Ik mag nog graag sporten en aan verschillende evenementen mee doen, op het gebied van: survival, triathlon, mountainbiken en nu dus zelfs op de racefiets!

Motivatie

Mijn motivatie is voor mij persoonlijk en als fysiotherapeut niet zo zeer direct het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen, maar door dat ik gevraagd ben door mijn patiënt Peter Cornelissen om hem te begeleiden tijdens één van zijn "laatste doelen" het volbrengen van de RPC2020 en daar heb ik uiteraard vol mondig JA op geantwoord. Maar ook beloofde ik hem om dit samen te doen, Ik zei: maar dan ga ik wel mee de berg op! Om samen met jou en ons team HOOP (dat inmiddels is ontstaan om Peter heen) zijn doel: zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die geboren worden met een energiestofwisselingsziekte. te realiseren. Samen gaan we de bergen trotseren, allen met verschillende beweegredenen, maar 1 gezamenlijke gedachte: HOOP!

Sponsoren

Ik wil jullie hartelijk danken voor jullie donatie! Tanja Mejeur, Marlies Kappers, Fam Beuving, Janine v d Waerdt, Heleen en Mirjam (FTMD), Nanda de Groot,