Harmen Groenhart

Totaal ingezameld:
€2.390,00

Steun mij!

Wie ben ik

Ik ben Harmen, oom van mijn lieve nichtje Veere die een energiestofwisselingsziekte heeft. Geen begenadigd sportman, maar ik zit wel eens op een racefiets. Ik werk als docent-onderzoeker en teamleider op Fontys Hogeschool Journalistiek en ik krijg veel energie van jonge mensen die zich willen ontwikkelen in het vak van hun dromen.

Motivatie

Het doet me verdriet dat de kansen op ontwikkeling niet voor iedereen gelijk zijn. Veeres positie is duidelijk minder kansrijk, maar gelukkig heeft ze wel dromen en een lach die elk hart opent. Ze kan dolgelukkig zijn van de kleinste dingen, maar geniet vooral van oprechte aandacht. Die geef ik graag, maar ik vind dat niet altijd even makkelijk; ze kan niet praten en je moet haar taal goed kennen om te zien wat ze wil zeggen. Ze weet dat ik drie dagen over die bergen ga fietsen voor haar. De Pyreneeën zijn ver weg, maar het is een prachtige manier om haar oprechte aandacht te geven. Ze duwt in gedachten mee als ik er even doorheen zit.

Sponsoren

Mijn sponsoren zijn alle mensen in mijn omgeving die mij, Veere of alle andere kinderen met een energiestofwisselingsziekte een warm hart toedragen. Mijn familie vrienden, collega's, buren. Mensen die ook willen dat kinderen met een energiestofwisselingsziekte een iets beter leven krijgen, die voor de goede zaak willen geven of gewoon een warm gevoel krijgen bij het idee dat een amateurfietser in de bergen zichzelf binnenstebuiten fietst voor zijn nichtje.