Harld Relou

Totaal ingezameld:
€1.184,00

Steun mij!

Wie ben ik

Hallo, ik ben Harld Relou. Ik ga voor de tweede keer meedoen aan de Pyreneeën Challenge met team BLAF-Ricops. Ook in 2017 was het team van BLAF-Ricops vertegenwoordigd.

Motivatie

Na mijn eerste deelname aan de Pyreneeën Challenge wat een geweldige ervaring was zag ik dat er nog veel moet gebeuren. Op het moment is er nog geen medicijn beschikbaar voor kinderen met stofwisselingsziekte. Omdat stofwisselingsziekte relatief zeldzaam is, wordt er door de farmaceutische industrie maar minimaal tot geen onderzoek naar gedaan. Hierdoor is er voor kinderen met stofwisselingsziekte geen toekomst en dit is onacceptabel! Gelukkig bestaan er initiatieven zoals Ride4Kids die als stichting vrijwillig geld inzamelen tegen stofwisselingsziekte. Van dit geld worden onder andere onderzoeken betaald die medicijnen ontwikkelen tegen stofwisselingsziekte en/of de kwaliteit van leven bij zieke kinderen kunnen verbeteren. Daaraan wil ik samen met team BLAF Ricops een steentje bijdragen!!

Sponsoren

Ik wil jullie vragen om mij of mijn team te sponsoren. Alle kleine beetjes helpen maar een beetje meer mag natuurlijk ook!!! Het geld komt geheel ten goede aan stichting Ride4Kids die enkel en alleen draait op vrijwilligers. Jullie geld wordt dus besteed aan datgene waar voor het bedoelt is!!!