Informatie over het verblijf

Het basiskamp van Ride4Kids is tijdens de Pyreneeën Challenge gelegen op camping “Les Trois Vallées” in Argelès- Gazost (nabij Lourdes). Al onze activiteiten vinden vanaf deze camping plaats: vertrek, terugkomst en iedere avond een briefing in het zogenaamde “Ride4Kids House”.

Camping
Wij hebben in de periode van 8 tot en met 15 september 2018 mobilhomes op deze camping gereserveerd speciaal voor deelnemers en vrijwilligers. De ervaring leert dat het gros van de deelnemers hier gebruik van maakt. De prijs van een mobile home is €56,00 4 pers en €67,00 6 pers. mobile home per nacht excl. toeristenbelasting. Toeristenbelasting boven 18jr. €0,54 p.p.p.n en onder 18jr. €0,46 p.p.p.n.

Bij inschrijving kun je aangeven of je hier gebruik van wilt maken en met hoeveel personen je in een mobilhome wilt verblijven. Wij reserveren de mobilhome dan voor je. De meeste mobilhomes hebben een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met twee eenpersoonsbedden en in de woonkamer een bedbank.

Camping “Les Trois Vallées” beschikt over zeer mooi en schoon sanitair, een waterpark met twee zwembaden, glijbanen en een binnenzwembad. De camping ligt dichtbij het centrum van Argelès- Gazost. Supermarkten en een bakker zijn in de buurt. Voor verdere informatie over de camping zie www.l3v.fr.

camping

Elders
Mocht je zelf je verblijf willen organiseren dan kan dit natuurlijk ook. Wij adviseren je om iets te zoeken in de buurt van de camping. Via onderstaande link vind je meer informatie over campings en accommodaties in het Nederlands: http://www.france-voyage.com/frankrijk-gemeentes/argeles-gazost-25693.htm

Diners
Deelnemers en vrijwilligers kunnen van 11 tot en met 14 september iedere avond op de camping eten (ook als zij niet op de camping verblijven).
De kosten hiervoor zijn €50,00 per persoon voor vier avonden. Mocht je hier gebruik van willen maken dan kun je dit aangeven bij je inschrijving.

Inschrijven
Heb jij interesse gekregen om mee te gaan? Schrijf je dan in!

Totaal ingezameld €351.00