Het verblijf in de Pyreneeën

Camping ‘Les Trois Vallées’ in Argelès-Gazost (nabij Lourdes) is van 10 tot en met 17 september 2022 het kloppend hart van Ride4Kids Pyreneeën Challenge.

De etappes starten en finishen dagelijks bij de ingang van deze camping.

In het zogenaamde ‘Ride4Kids House’ wordt iedere avond een briefing georganiseerd. Ook kun je hier dineren als je je hiervoor ingeschreven hebt.

Camping
Tijdens de challenge kleurt de camping oranje. Het gros van de deelnemers en vrijwilligers verblijft in de mobile homes die op deze camping gereserveerd zijn door Ride4Kids. Bij inschrijving geef je aan of je in een mobile home wilt verblijven, het aantal personen in de mobilhome en je aankomst- en vertrekdatum.  De meeste mobile homes hebben een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met twee eenpersoonsbedden en in de woonkamer een bedbank.

Camping ‘Les Trois Vallées’ beschikt over zeer mooi en schoon sanitair. Er is een mooi zwembadcomplex met meerdere buitenbaden, glijbanen en een binnenzwembad. Bij mooi weer een heerlijke verkoeling na een dag inspanning.

De camping ligt op loopafstand van het centrum van Argelès-Gazost. Supermarkten en een bakker bevinden zich in de buurt. Voor verdere informatie over de camping zie www.l3v.fr

Kosten voor  verblijf op de camping

Overnachten in een mobile home op de camping ‘Les Trois Vallées’.

  • 4 persoons  mobile home (2 slaapkamers):  € 62,- per mobile home per dag
  • 6 persoons standaard mobile home (3 slaapkamers):  € 77,- per mobile home per dag
  • 4 persoons LUXE (LA PALMERAIE) mobile home (2 slaapkamers):  € 99,-  per mobile home per dag
  • 6 persoons LUXE (LA PALMERAIE) mobile home: (3 slaapkamers)  € 124,-  per mobile home per dag
  • 6 persoons VIP (OASIS) mobile home (3 slaapkamers):  € 124,-  per mobile home per dag

Toeristenbelasting: € 0,55 p.p. p.n vanaf 18 jaar en € 0,45 p.p. p.n tot 18 jaar

 

 

 

camping

Elders
Mocht je zelf je verblijf willen organiseren dan kan dit natuurlijk ook. Wij adviseren je om iets te zoeken in de buurt van de camping. Via onderstaande link vind je meer informatie over campings en accommodaties in het Nederlands: http://www.france-voyage.com/frankrijk-gemeentes/argeles-gazost-25693.htm

Diners

De maaltijden zijn hét moment om de avonturen van de challenge-dag  te delen  en vooruit te blikken naar de volgende challenge-dag. De maaltijden worden in het ‘Ride4Kids House’ geserveerd na de briefing. Het menu is gericht op de actieve deelnemers en dus veelal koolhydraatrijk. Deelnemers en vrijwilligers kunnen van 13 tot en met 16 september iedere avond op de camping eten, ook als zij niet op de camping verblijven.

Kosten voor diners

De kosten voor de diners bedragen €55,- per persoon voor vier avonden. Wil je hier gebruik van maken dan kun je dit aangeven bij je inschrijving.

Inschrijven
Heb jij interesse gekregen om mee te gaan? Schrijf je dan in!