Begeleiding tijdens de challenge

Als je een sportieve prestatie van wereldformaat neerzet dan verdien je goede begeleiding. Het mag je, als het ware, aan niets ontbreken. Dat is de visie van Stichting Ride4Kids.

Begeleiding onderweg
De deelnemers worden onderweg begeleid door motorrijders. Er is een bezemwagen en er zijn EHBO-ers aanwezig. De routes zijn volledig uitgezet.

Lunch en verfrissing
Er wordt voor een lunch en voor verfrissing gezorgd voor alle deelnemers en vrijwilligers. De lunchpost wordt bemand door vrijwilligers, die je ontvangen met verse broodjes, bouillon, vers fruit en drinken. Bij de verfrissingsposten kun je een koek, een versnapering en/of iets te drinken gebruiken. Er is water om je bidon(s) bij te vullen.

Fietsreparatie
Het streven is om een vakbekwaam mecanicien op de camping te hebben voor (onverwachte) fietsreparaties. Een deelnemer betaalt materiaalkosten en bovendien een kleine bijdrage voor de geleverde diensten.

Massage
Iedere middag/avond kun je desgewenst gemasseerd worden. Ook voor deze dienst wordt een kleine bijdrage aan de deelnemer gevraagd.

Fotografie
Wij streven ernaar om de foto’s die tijdens de challenge gemaakt worden aan alle deelnemers en vrijwilligers beschikbaar te stellen.

Inschrijven
Heb jij interesse om mee te gaan?  Schrijf je dan in!